Volop reclame voor brood op TV en Heel Holland Bakt wederom een succesnummer. De negatieve berichtgeving rondom brood is weer naar de achtergrond verschoven, hetgeen een goede zaak is want brood is onze dagelijkse levensbehoefte. De (kleinere) ambachtelijke warme bakker heeft steeds meer profijt van de groeiende vraag naar lekkere bijzondere broden. Uw AKG-molen vaart daar ook wel bij. Diezelfde kwaliteit is beschikbaar voor de thuisbakker, met óf zonder broodbakmachine. Kwaliteit van voeding is steeds meer een hot item in de Nederlandse keukens.
Uw AKG-molenaar helpt u graag met adviezen voor het verkrijgen van de voor u meeste wenselijke bakresultaten. Want brood is er in alle soorten en maten. Wit of bruin, met of zonder zaden en pitten, broodjes of platbrood, broodbakmachine of zonder, volkoren of niet, tarwe of spelt etc. Voorop staat de kwaliteit van het basisingrediënt: graan ! Uw AKG-molenaar let hier met nadruk op.
De AKG-molenaars gaan in 2024 verder aan de slag met het profileren van het 'merk' AKG om zich nog meer te onderscheiden. De molenaars van het AKG zijn u uiteraard weer gaarne van dienst met goede producten en adviezen. Immers, 'Meel (en meer) haal je nog steeds op de AKG - molen'.